четвер, 30 грудня 2010 р.

Як приготувати глінтвейн...

2 коментарі
Глінтвейн (нім. Glühwein — гаряче вино) — гарячий напій, переважно виготовлений з червоного сухого вина з цукром чи медом та спеціями. Глінтвейн є традиційним зимовим напоєм у країнах Європи, особливо у Різдвяний час, для зігрівання. Отож підійшов час зимових канікул, Новорічних свят та Різдва – саме час поексперементувати з нашим недавновиготовленим молодим вном

пʼятницю, 24 грудня 2010 р.

Класифікація вин:

0 коментарі

1) Класифікація вин в залежності від термінів витримки і використовуваних для цього ємностей 

високоякісні вина поділяються на 3 групи: 
- Витримані вина-вина покращеної якості з обов'язковою витримкою у великих стаціонарних ємностях, перед розливом у пляшки, не менше 6 місяців (рахуючи з 1 січня наступного за врожаєм року).